Rólunk

A Bőregér céget immár 23 éve /1996-ban/ alapította Ladár Gábor, mint egyszemélyes Kft-t.

Ami mára kinőtte magát mind személyzetben, mind területileg, mert mostani üzletünk 180 nm-én padlótól plafonig várja a vásárlókat hatalmas mennyiségű árukészlettel.

Először még csak a Balaton parton árusította Gábor a bőr termékeket, majd később már gyártatta, és végül ő maga kezdte el gyártani, mert rájött, hogy Magyarország eme minőségi áruban hiányt szenved. A ’90-es évek vége felé a H-Turul motoros klub meghívására részt vett egy motoros találkozón, mint árus, és ez a mai napig tartja magát, minden nyáron ( a motoros szezonban) kitelepül standdal a különböző klubos találkozókra (sőt, mára már zenei rendezvényeken is részt veszünk (egész Európában). 

Mindeközben összeismerkedett az angol Alchemy Gothic céggel, és azóta az egyedi design-ú ékszereit is áruljuk, majd bővítettük a palettát egy német vállalat szintén impozáns/extrém szobraival, lakberendezési tárgyaival. Idővel egyre inkább orientálódtunk az egyedi bőrtermékek gyártásának irányba és mára már sok viszonteladónak (bel-és külföldön is) gyártjuk a kézzel készült, minőségi bőr termékeinket (a karkötőktől a motoros táskákig széles választékkal).  

Műhelyünkben csak minőségi, valódi marhabőrt használunk alapul, illetve díszítésnek egyéb egzotikus állatbőröket (kígyó, varánusz, leguán, vagy épp lószőr), és Swarovski kristállyal is ötvözzük az egyedi ékszereinket, kiegészítőket.

Gyártásunk is kibővült, immár szublimációs technikával készítünk táskákat, ruházatot, cipőt.

Illetve a RockEagle minőségi pólóknak is kis-és nagykereskedelmét is fellelhetitek nálunk.

Így aki ma betéved hozzánk, vagy a webshopból rendel (legyen az magánszemély, vagy cég), biztos talál magának valami ínyére valót.

És ha egyedi, kreatív ötleted van, amit meg szeretnél valósítani (legyen az bőrből, szövetből vagy fémből) csak nincs aki kivitelezze, akkor gyere be hozzánk, és mi megcsináljuk!

Elérhetőségeink:

Bőregér ’96 Kft. (kis- és nagykereskedés)

1143, Budapest, Tábornok u. 20/B. (Tábornok- Várna utca sarok)

Tel:            +36 30/610 3228 

                  +36 30/956 1121

Web:          www.boreger.hu 

                   https://www.facebook.com/Boreger

E-mail:       boreger96kft@gmail.com

Nyitva tartás:

Hétfő-péntek: 10-18 óráig

Szombat: 9-13 óráig

Az aktuális rendezvények (zenei,motoros találkozók,kiállítás), amiken részt veszünk,és találkozhattok velünk,  az oldalunkon nyomon követhető.

Katalógusra vonatkozó leírás:

A katalógusban bemutatott bőr termékeink színei, struktúrája eltérőek lehetnek a valóságban (erről rendelés előtt érdeklődjön).

A nyomdai hibákért felelősséget nem vállunk, az árváltozás jogát fenntartjuk.

Üdvözlettel

A Bőregér Csapata

Webáruház készítés